Escola

Inici de temporada

Després del Juliol i l’Agost, en que hem tingut en marxa el Casal d’Estiu i hem organitzat la I Milla Urbana de Malgrat, arriba el Setembre i comença una nova temporada a l’Escola d’Atletisme del C.A. Malgrat.

A partir del dimarts 15 de Setembre ens tornarem a trobar a les pistes de l’avinguda de la Pomareda.

 

INSCRIPCIONS

Per Pre-Benjamins, Benjamins, Alevins i els Infantils que no estiguin en nuclis específics, els dies i horaris d’entrenament són dimarts i dijous de 18:30h a 19:45h. Juvenils, Cadets i Infantils que estiguin en nuclis de treball faran altres horaris, els entrenadors els informaran convenientment.

Per tots els grups: durant el mes de Setembre no hi haurà entrenaments els dissabtes.

Es manté el preu de la matrícula, 25€, que com cada any inclou la llicència federativa, l’assegurança i una samarreta d’entrenament. La quota passa a ser de 18€ i el sistema de cobrament trimestral es manté. 

S’acceptaran matrícules fins al 30 de Setembre.

Un dels objectius de cara a la temporada 2015-2016 és millorar la participació en les competicions. Entre tots i totes ho aconseguirem.

També us informem que obrim el club a les xarxes socials. Estrenem nous canals de comunicació amb el Facebook i l'Instagram. Fem que la comunitat del C.A. Malgrat sigui molt activa!