XXIII Cursa de Malgrat de Mar

El dia 12 d'Agost de 2012 es celebra la 23ena edició de la cursa popular de Malgrat de 10km, memorial Ramon Hernàndez i Turró.

Llegeix més:XXIII Cursa de Malgrat de Mar

XXIV Cursa de Malgrat de Mar - 2013

El dia 11 d'agost de 2013 s'ha celebrat la XXIVena edició de la Cursa de Malgrat, memorial Ramon Hernàndez i Turró.

Agraïm moltíssim l'ajut de tots els col·laboradors, dels patrocinadors i molt especialment la visita dels corredors!

Enguany la cursa, organitzada conjuntament entre el Club d'Atletisme La Sansi i el Club d'Atletisme Malgrat, i amb el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Malgrat, ha fet un nou pas endavant i presentat moltes novetats.

Llegeix més:XXIV Cursa de Malgrat de Mar - 2013

Cursa de Malgrat - Accés

Les pistes es troben a uns 1500m. de l'estació de Rodalies, seguint el passeig de llevant en direcció Blanes. El primer tren procedent de Barcelona arriba a les 7.37h.

Si veniu en cotxe, és preferible que no accediu a l'interior de la població de Malgrat. La ruta d'accés a les pistes més directa és la que baixa pel polígon industrial (en vermell al mapa). Potser trobareu més còmode accedir des de la rotonda de BV-6001 pel carrer de Girona. Trobareu fletxes senyalitzadores.

Accés a les pistes

Hi haurà 3 aparcaments habilitats especialment, P1, P2 i P3. Els accessos a P1 (just al costat de les pistes) i a P2 quedaran tallats des de les 7.45h. fins a la finalització de les curses dels nens.

Hi haurà dues zones addicionals d'aparcament (en blau al mapa). La zona que va des de les pistes fins als campings serà la que es tancarà més tard, s'hi haurà d'accedir pel camí de Mas Bages. Si arribeu més tard de les 7.45h. adreceu-vos-hi directament, o bé aneu al pàrking P3, la resta de zones estaran ja tallades.