Pista

Cinc Medalles per atletes del Club d'Atletisme Malgrat

El club d’atletisme Malgrat ha finalitzat la temporada 2013-2014 amb amb cinc medalles als diferents Campionats de Catalunya totes elles en la categoria aleví femení. Això ha permès assolir un magnífic tercer lloc al campionat de Catalunya Aire Lliure 2014 en aquesta categoria, amb un total de 28 punts.

Primer va ser la plata en el relleu 4x60 metres que es va disputar a la pista de Mataró el passat mes d’abril. L’equip format per la Carla Gascón, l’ Iris Quintana, la Meritxell Hernàndez i la Martina Martínez van aconseguir una magnífica segona posició darrera del equip del Sant Just.

Al Campionat de proves combinades, la Martina Martínez va aconseguir una nova plata, després de fer les quatre proves del tetratló, el 60 metres tanques prova on va aconseguir la victòria, el llançament de pes, el salt de llargada i els 60 metres llisos.

Ja a la final del Campionat individual, la mateixa Martina es va proclamar Campiona de Catalunya en els 60 metres tanques, prova en la que te la millor marca de Catalunya de la temporada i també va ser segona en el salt de llargada aconseguint així dues medalles.

L’altre medalla va ser un bronze per la Carla Gascón als 60 metres llisos en una final de molt alt nivell.

A més d’aquestes atletes, el club va tenir sis representants més a la final dels Campionats de Catalunya en diferents categories. En Marc Fernández de categoria infantil va ser sisè en salt d’alçada. Seguint amb aquesta categoria l’Aina Jorge i la Marta Ruiz van ser novena i desena en els 1000 metres, en Pau Jorge va ser onzè en els 3000 metres, la mateixa posició que en Mateo López al salt amb perxa i finalment, l’alevina Judith Parra es va classificar en el lloc quinzè en els 2000 metres marxa.

Enhorabona a tots. Al Club d’Atletisme Malgrat continuem treballant amb il•lusió en l’esport de promoció.